Diensten om uw projecten te bouwen

Alejandro P. Montero Professionel Aannemer biedt een volledig pakketdiensten om aan uw bouwbehoeften te voldoen: van initiële budgetplanning tot turn-key projecten. Van begin tot eind met heldere communicatie tussen alle betrokken partijen.

Elk project wordt behandeld als ware wij zelf de opdrachtgever.  Hoewel we vooroplopen in en gespecialiseerd zijn in design-build, zijn we zeer bekend met allerlei constructiediensten.

Bekijk hieronder onze diensten om u te helpen uw projecten te realiseren.

Advies Expertise

De gecombineerde ervaring als architect en bouwspecialist levert extra voordelen op tijdens de hele voorstel-, preconstructie-, ontwerpontwikkeling- en bouwfasen van projecten. Consulten per uurtarief.

Groen Ontwerp & Plannen

Twintig jaar ervaring in design en ecologische woningbouw maakt dat Alejandro P. Montero het huis kent: het is niet alleen een object, maar een dak om onder te leven en te bloeien, om onze dromen waar te maken, in een groter huis die de aarde is.

Renovatie & Klussen

Geen klus is voor ons te klein of te groot. Van schilderen tot het plaatsen van een trap tot de complete renovatie van uw woning, we managen het budgetproces, zorgen voor input en methodalternatieven en bewaken de compatibiliteit van kosten.

Service available in English

Service disponible en Français

Servicio disponible en Español